VD Liselott Lading föreläser med jämna mellanrum på bland annat Malmö högskola, hos Svenskt Näringsliv och hos Internet i fokus. Nästa föreläsning är planerad till den 10 april och äger rum hos Executive Global Networks. Vi är bra på det här med föreläsningar på Resultify. Inte bara att själva hålla i dem, utan framförallt att delta och lyssna.

1412312_649844641733466_8283357_o (1)

Varje fredag har vi en så kallad “inspirationslunch”. Ibland är det någon från kontoret som får förbereda något, såsom en snabbgenomgång av Vine-formatet med analys av fördelar och nackdelar (Niclas Lundgren) eller varför inte genomgång av Coca-Colas content-marketing strategi (Fredric Lundgren). Andra favoriter har varit lunchföreläsningen om Google Adwords Quality score (Adam Feldt) och Podcasts – nyttigt eller tidsfördriv? (Kristina Berg).

Ett välbeprövat sätt att inspirera varandra i kontorskulturen här är att tipsa om olika TED föreläsningar och andra liknande format. Ibland kombinerar vi föreläsningarna med annat, såsom workshops och liknande, till utbildningar. Därför känns det extra roligt när Erik Björner får tillbaka en utvärdering som visar alla tummar upp, efter en utbildning han höll om Adwords på Media Evolution City.

Snyggt jobbat Erik.

885342_649844981733432_2112906317_o

Nu på fredag ska vi ha en inspirationslunch om dansen Lindy-hop av vår kollega Andrea Pisarova, som ägnar sig åt detta minst en kväll i veckan.

Har du tips på föreläsningar och utbildningar, eller om du vill komma och inspirera oss över en lunch, är du välkommen att höra av dig. Desamma gäller om du vill att vi ska komma och föreläsa eller hålla en utbildning hos dig.

-Liselott Lading