Fyra veckor har gått sedan jag tog mina första stapplande steg in på Resultifys kontor i Malmö. Jag visste egentligen inte vad som väntade men jag var taggad på utmaningen och redo att lära mig så mycket som möjligt.

118095a
Uttryck som CMS, viagra sale backend, meta description, med flera var för mig helt okända och där ett tag i allt virrvarr av teknik undrade jag vad jag hade gett mig in på. Men skam den som ger sig och efter ett tag kändes uppgifterna lika enkla som att cykla. Det gick av sig själv utan allt för mycket tankekraft och det var dessutom riktigt roligt!
Allt rullade på bra tills en regnig torsdag då Resultify skulle ha en workshop med en kund. Jag fick i uppgift att göra det fint i rummet, sovaldi ställa fram fika och koka lite kaffe. Hjälp. Ja jag är 21 år men tro det eller ej så har jag aldrig kokat kaffe i hela mitt liv. Tankarna snurrade febrilt i huvudet på mig. Hur gör man? Jag visste att vatten var en viktig ingrediens och sen ska man hälla i det där svarta pulvret. Det ska sitta ett kaffefilter någonstans också. Går det att erkänna att man aldrig har kokat kaffe och samtidigt ha sin värdighet i behåll? Tror inte det. Som tur var kom Duang och räddade mig och efter mycket om och men så serverades det kaffe på mötet.

Vad har jag lärt mig?

Jag har lärt mig så otroligt mycket under min tid hos Resultify. Jag har fått värdefulla erfarenheter inom digital marknadsföring och digital produktion. Jag har fått skriva texter, treat medverka på produktfotograferingar, varit med på workshops och kundmöten. Jag har fått lära mig att jobba i olika CMS, postat facebookuppdateringar åt kunder och varit med under en offentlig upphandling. Och inte minst så har jag Resultify att tacka för att jag äntligen lärt mig att koka kaffe.