Sabina Engdahl studerade strategisk kommunikation med inriktning på digitala medier på Lunds Universitet. Hon började en praktik hos oss och gjorde så stort intryck att vi anställde henne så fort tillfälle gavs. Idag är hon en digital marknadsförare som har en passion för CSR arbete och socialt engagerade människor. I hennes playlist hittar vi bland annat Tomas Andersson Wij och Robyn. Vi valde Sabina för hennes fammåtanda, engagemang och vetgirighet och är tacksamma över att hon valde oss.

Sabina_Engdahl

Har du vunnit några priser eller utmärkelser?

Även om det inte hänger mer än medaljer från min handbollskarriär som ung i förrådet hemma så känner jag mig som en vinnare. Jag har genom ledarskapsutbildning fått flera fina uppdrag bland annat en plats som mediaansvarig i ledningsgruppen för handbolls-EM 2006 och presschefsuppdrag vid flera stora tävlingar som SM-finaler i handboll och innebandy. Det är vinster för mig!

Vad kommer du bidra med till Resultify?

Utöver mitt stora intresse för kommunikation i stort och samspelet mellan offline och online så kommer mina nyvunna kunskaper från skolbänken kunna användas i praktiska sammanhang på Resultify. Jag kommer att bidra med nyfikenhet och ifrågasättande av förgivet tagna fakta och även mitt stora nätverk inom många olika branscher kommer att vara något som jag gärna bidrar med. Mina kunskaper och erfarenheter kring genomtänkt och hållbart CSR-arbete ligger mig varmt om hjärtat vilket jag gärna inkorporerar i fler sammanhang.

Vad kan dina medarbetare förvänta sig av dig?

Resultify kan förvänta sig att jag är en lagspelare med ett starkt personligt ledarskap, jag tar stort ansvar för det jag gör och vill inte lämna ifrån mig något jag inte är stolt över. Samtidigt så kommer jag att ta plats, tycka till och sätta min prägel på projekten jag är delaktig i.

Vad är det roligaste du vet?

Det finns så otroligt mycket som är roligt i livet men måste jag välja en sak så är det absolut roligaste jag vet att umgås med min sambo. Jag har aldrig en tråkig stund men honom! Utöver att hänga med honom så tycker jag väldigt mycket om att tänja på mina gränser när det gäller vad jag tror att jag vågar och inte vågar. Oavsett om det handlar om att hoppa fallskärm eller att tala inför massor av människor så blir jag väldigt stolt när jag överraskar mig själv.

Vad är din största talang?

Min största talang tror jag är min förmåga att vända saker till sin fördel och se saker från den ljusa sidan. Det är något jag ofta har nytta av. Jag är dessutom även en hejare på att smitta av mig på andra med denna inställning!

När är du som nördigast?

Jag är som absolut nördigast när jag Hemnet-knarkar eller söker efter små och stora loppisfynd. Jag kan sitta i timmar och vända ut och in på alternativ och väga fördelar och nackdelar mot varandra. Planera och drömma mig bort.

Gör en trendspaning inom digital marknadsföring.

Fler och fler organisationer kommer att börja se fördelarna och möjligheterna med mätning av sina mål (med mer fokus på digitala mål) och dess tydliga feedback det ger. Utöver det så kommer ”onödig” och ”dålig” reklam bytas ut mot bra, genomtänkt och välriktad marknadsföring i smarta, digitala kanaler. Irriterande reklam försvinner och bra, snygg och lönsam (mätbar) marknadsföring kommer att dominera! Detta kommer leda till att fler öppnar ögonen för, och ställer krav på, behovet att se svart på vitt vilken kommunikation som ger positiva siffror och vilken man kastar pengar i sjön för.