Google All Stars Awards är en tävling som Google utlyste bland sina partnerföretag i 50 länder runtom i världen under våren. I varje land fanns såklart vinnare och i Sverige är det ingen mindre än Resultify som är vinnare! Priset är en resa för två till högkontoret i Mountain View utanför San Francisco. Något vi såklart är vansinnigt stolta över!

kristina google

Resultifys Kristina Berg utanför Googles huvudkontor 

Ett kvitto och bevis

Givetvis är det stort att vara en byrå som prisas för våra insatser tillsammans med Google. Det är ett bevis och kvitto på att vi gör saker på rätt sätt! Att vi tänker rätt och att vi ligger i framkant i vår bransch och i enlighet med våra ambitioner. Det är också extra roligt att bli inbjudna till en konferens i Mountain View – Googles storlek och relevans går inte att bortse från i denna bransch. Det ger oss en sällsynt möjlighet att få en inblick i vad som komma skall.

Vad ska vi göra på Google?

Tillsammans med 98 andra inbjudna experter ska Resultifys medarbetare Fredrik och Kristina diskutera med Googles diverse produktchefer, forskare och andra intressenter. Konferensen handlar om nya tekniker, trender och arbetsmetoder för att få bättre resultat och mer genomslag inom digital marknadsföring. Google kommer under ett par dagar dela med sig av sina senaste insikter och tillsammans ska vi trendspana om hur den moderna marknadsföringen kommer att te sig framöver.

Urskilj vilka byråer som kan hantverket

Certifikat och officiella partnerskap är viktiga för att de hjälper våra kunder att urskilja vilka byråer som verkligen kan hantverket med att marknadsföra online. Det är ett slags kvalitetsstämpel i branschen. Med en certifierad byrå kan kunden känna sig trygg med att deras varumärken hanteras enligt konstens alla regler och att det arbete som blir utfört håller den kvalitet och följer den praxis som råder. I skrivande stund är Resultify certifierade Google partners inom AdWords, Analytics & Google Tag Manager.

Lär känna oss bättre

Vår resa är en otroligt resa! Det som en gång började som en idé på en whiteboard växte sig stor. Så stor att Google nu sett oss och bjudit in oss som en av få organisationer de vill influeras av. Du kan få vara med på denna resa du med. Kanske genom att komma och vara med på någon av våra inspirationsluncher vi har emellanåt. Kanske du är vår nästa digitala stjärna och medarbetare. Eller så kanske du sitter just nu som marknadschef och funderar på om det är dags att se över ditt företags digitala satsningar. Oavsett, så är det bara att höra av sig! Vi hörs!

Lite rolig fakta om Google

  • 1995 träffades Sergei Brin och Larry Page för första gången.
  • Den första versionen av Google hette BackRub.
  • Google är en ordlek på det matematiska begreppet googol som är siffran 1 följt av 100 nollor.
  • Googles första Doodle var Burning Man symbolen inkorporerad i Google loggan, för att visa var teamet befann sig i ett par dagar. Detta var augusti 1998.
  • Det sker ca 2 miljoner sökningar i minuten och ca 16% av alla Google sökningar är unika (begrepp som aldrig googlats förr).
  • 89% av de 66 miljarder dollar i intäkter Google hade under 2014 kom från reklam.
  • Den 16 augusti 2013 låg Google nere i ca 5 minuter. Under den tiden sjönk världens internettrafik med 40%.