Kicki_press

Vår AD Kicki Perssons arbete har nominerats till Svenska Designpriset. Det är hon väldigt glad för och gladast är nog vi som jobbar med henne. Mellan 15-21 SEPTEMBER kan du rösta fram www.mso.se i kategorin Digital identitet på Svenska Designprisets hemsida.

Jag har tänkt design med kreativitet som strategi. Att försöka få en helhet och inte enbart en design för designens egen skull. Det är designen som gifter sig med musiken. Detta har skapat en bättre översikt över erbjudandet. Besökaren ska bli inspirerad av de olika eventen då vägen till bokning och köp har förkortats och förenklats. Allt hör ihop med allt.

– förklarar Kicki Persson.

Erik Björner som var projektledare från Resultifys sida och förklarar proccessen:

Vi har arbetat med allt ifrån de senaste trenderna inom webbdesign, till mer traditionella värden med utgångspunkt i den modernistiska designskolan där form följer funktion. Med ett så ärofyllt uppdrag var det jätteviktigt för oss att kunna visa upp Malmö SymfoniOrkester i den digitala sfären som Malmös Stolthet, inte bara som kulturellt fenomen, utan även som en aktör i framkant av online marknadsföring.

Sidan, som både är responsiv och snabb, har en förbättrad överblick över events och en bättre bokningsfunktion. Centrala saker för en aktör som Malmö SymfoniOrkester. Vi är jätteglada över nomineringen och stolta så vi spricker över vår AD Kicki.

Kicki är en kreativ rockstar. På kontoret har vi länge vetat att hon är i en klass för sig, men nu får alla andra också veta det.

– VD Liselott Lading

RÖSTA SÅ HÄR:

Klicka på länken www.designpriset.se/rostning.php till Svenska Designprisets hemsida.
Du kan rösta mellan den 15/9 och 21/9.

Välj de bidrag du vill rösta på i varje kategori som du tycker är intressant. Nästa steg är att ange mailadress. Du får sedan ut ett mail till den mailadress du angett, glöm inte att verifiera genom att klicka på länken i mailet. Sen är du klar!