Jussi hade redan börjat ta Google certifikat och göra online-utbildningar ett halvår innan han skulle börja hos oss – då kände vi att, mind den här killens ambition matchar vår egen. Lär känna vår praktikant Jussi Andersson.

Jussi Andersson 2015

Vad är du mest stolt över på ditt CV?

Jag skulle säga de erfarenheter jag fick av utlandstjänst inom militären. Men jag gillar den bredd jag byggt upp genom kunskaperna från Europaprogrammet jag studerade i Vellinge och juridiken jag läste i Lund. Till det har jag språkkunskaper jag samlat på mig. Jag kan fem språk.

Vilken roll gillar du att ta på möten?

Jag ser mig själv som en lyhörd lyssnare som respekterar andras åsikter. Jag tänker på att vara realistisk, dels vad gäller mina egna åtaganden dels medarbetarens. Jag kommer gärna med förslag och synpunkter och fungerar därmed bra som både idéspruta och kritiker. Efter mötet vill jag att både jag och andra ska veta precis vad var och en av oss ska göra.

Vad förväntar du dig av oss här på Resultify?

Jag förväntar mig att få ta del av teoretisk kunskap och samtidigt kunna tillämpa praktiska färdigheter inom den digitala marknadsföringen. Jag har redan fått upp ögon och öron för den enorma kompetens personalen på Resultify har.

Vad är det roligaste du vet?

Hälsa, kost och träning är centrala delar i mitt liv. Det roligaste jag vet är att dela dessa intressen med mina vänner och familj. Det hade varit otroligt kul att kunna sätta en top 3 tid på Toughest!

Har du någon talang du önskar du hade tid att ägna mer åt?

Jag har tidigare spelat innebandy under många år och ansåg mig själv som en grym back men märkte att ju äldre jag blir, desto svårare blir det att hinna med allt i min vardag. Andra ”måsten” har fått gå före. Jag önskar jag hade mer tid för innebandy.

När är du som nördigast?

Jag gillar problemlösning av diverse slag. Allt från samhällsfrågor, vardagsproblem till större världsproblem. Det är något jag verkligen kan grotta ner mig i och ibland överanalysera. För mig ses det som en analys men andra hade nog sett det som en överanalys-deluxe. Men jag älskar att nörda ner mig tills jag vridit och vänt på fenomenet på alla tänkbara sätt.

Gör en trendspaning om hur branschen och marknaden ser ut 2020

Vi kommer leva i ett samhälle där alla går runt med ”smarta hörlurar” som innebär att om du går förbi en affär får du genast all information som matchar din användarprofil direkt om företagets produkter och erbjudanden uppläst via de ”smarta hörlurarna.”
Om du önskar se hur produkterna ser ut kan man bara länka den till sin smartphone eller smarta glasögon och produkten syns direkt på displayen.
Köper du dessutom produkten inom 10 minuter från det att du fått meddelandet får du köpa den för 50% av ordinarie pris. En slags framtidens Groupon fast i hörlurarna och i glasögonen. Lönsamt för kund samt ett enkelt sätt för säljarna att säkra kunder.
Framtiden är ett totalt uppkopplat high-tech samhälle där tekniken får en helt ny innebörd!