Malin började som praktikant hos oss och gjorde ett så otroligt gott intryck och arbete att vi anställde henne så fort vi kunde! Idag är hon digital marknadsförare med kompetens inom Adwords och SEO. Hon är dessutom en CMS-wizz som hanterar de flesta utmaningar som finns i Typo3 och WordPress.

Malin-comp

Vad är du mest stolt över på ditt CV?

Som 19-åring flyttade jag till Norge och började jobba med annonsförsäljning via telefon på ett språk jag inte kunde. Det var väldigt tufft men också lärorikt. Det var många som inte klarade av jobbet och flyttade tillbaka till Sverige efter väldigt kort tid. Därför är jag väldigt stolt över min insats och att ha det på mitt CV.

Vilken roll gillar du att ta på möten?

Beroende på vilket slags möte det är tar jag olika roller. Generellt är jag lite mer tystlåten i grupp och tvärtom med färre människor. Då kan jag ta mer plats! Detta kan spegla sig på möten, men jag ifrågasätter ändå gärna saker.

Vad förväntar du dig av oss här på Resultify?

Jag har följt Resultify under ungefär ett år innan jag sökte LIA (Lärande i arbete) här och kompetensen har levt upp till förväntningarna. Spetskompetens hos alla på Resultify har redan visat sig på den korta tid jag varit här. Jag har mycket att lära och förväntar mig ett utbyte som jag hoppas alla parter kan dra nytta av.

Vad är det roligaste du vet?

Det roligaste jag vet på arbetet är kundrelationer och när kunden uppskattar det man har gjort. Det bevisar att kunden är nöjd och att jag därmed har gjort ett bra jobb. På min fritid är det roligaste jag vet att vara runt mina vänner och träffa nya människor, det är alltid intressant att höra vad människor jobbar med. För övrigt älskar jag att prova nya restauranger!

Har du någon talang du önskar du hade tid att ägna mer tid åt?

När jag var yngre var jag friidrottare, sprang kortdistans och hoppade längdhopp, tävlade mycket. I skolan sprang jag förbi alla killar som oftast var fotbollsspelare och som trodde att de var snabba. Passar på att lägga in ett tips till alla fotbollsspelare: ni hade behövt löpträning minst en gång i veckan! Friidrott är något jag önskar att jag fortfarande höll på med men endast på hobbynivå. Jag är tyvärr inte lika snabb som jag en gång var.

När är du som nördigast?

Jag har en ny hobby, nämligen att pussla och lyssna på musik. Jag fick ett pussel i julklapp och blev fast direkt. När man konstant sitter framför en skärm av något slag är det skönt att vila ögonen på något annat för en gång skull. Pussel är nördigt. Jag kan även nörda ner mig i serien Modern Family och min favoritkaraktär Gloria. Jag har sett alla avsnitt flera gånger och tycker ändå att det är lika roligt varje gång.

Gör en trendspaning om hur branschen och marknaden ser ut år 2020

År 2020 kommer vi se ännu tydligare hur försäljning och marknadsföring går hand i hand. De olika avdelningarna kan inte konkurrera med varandra längre, man måste jobba framåt tillsammans. Den klassiska marknadsavdelningen är troligtvis helt utbytt mot en digital marknadsavdelning. Svensk e-handel har expanderat och blivit bättre på att sälja utanför Sverige. Vi kan se fler B2B företag som säljer mer komplexa produkter online än det de gör idag. Om den klassiska marknadsavdelningen inte blivit digital till 2020 hoppas jag att företagen inser hur viktigt det är. Syns du inte, så finns du inte.