Att planera och verkställa en mediaköpspampanj är ett hantverk på samma sätt som det är ett hantverk att vara landslagstränare. Det kräver goda kunskaper inom regelverk, teknik, beteendemönster hos kunderna och timing. Erfarenheter och kunskaper som Feven tillgodogjorde sig under sin tid på Google. Men vad är nästa steg efter Google? – För Feven Anteneh blev svaret Resultify.

Feven-1500x1500

Vad är du mest stolt över på ditt CV?

Jag har bland annat vunnit pris för CSAT (Customer Satisfaction) under min tid på Google Nordics. Utöver det så är jag stolt över helheten.

Vilken roll gillar du att ta på möten?

Det beror helt och hållet på vem som deltar samt agendan för mötet. Om det är et möte där de flesta är tysta gillar jag att ta kontrollen men om det är för mycket prat ser jag hellre till att vara den som drar ihop säcken och ser till så vi landar i något konkret.

Vad förväntar du dig av oss här på Resultify?

Jag förväntar mig kollegor och chefer som utmanar mig så att jag vågar gå utanför min “comfort zone”. Det är viktigt för mig att hela tiden växa och det vet jag att jag kommer göra här. Dessutom förväntar jag mig mycket skratt och ett jobb som är så kul att jag inte vill gå hem:)

Vad är det roligaste du vet?

Jag får en kick av att överprestera. I synnerhet i mitt arbete. Det är roligt att få glänsa på det man är bra på! Utöver det så älskar jag att vara kreativ och “tänka utanför den berömda boxen”. Sen finner jag stor glädje i att bidra till att andra växer. Att få vara i en miljö där andra, precis som jag, värdesätter växandet och lärandet är det roligaste jag vet.
Privat är jag en människa som gillar att njuta av livet och att umgås med nära och kära. Älskar socala sporter som innebandy och rund-pingis för även då får jag göra det ingen förväntar sig utav mig.

Har du någon dold talang som kollegorna inte vet än?

Jag är ganska bra på fotografering och redigering och har alltid drömt om att bli dokumentärfilmare. Jag har faktiskt vunnit ett pris från Mediaskolan i Stockholm för en dokumentärfilm om missbrukare som vi producerade när jag pluggade där. En annan som gör bra dokumentärer är Louis Theroux. En vacker dag ska jag göra bättre film än honom.

När är du som nördigast?

Som nördigast är jag när jag har för mycket att göra och när det är kaos och jag får möjligheten att vara kreativ. Under åren har jag lärt mig att jag presterar otroligt bra under press, men då blir jag också väldigt tech-nördig.

Trendspaning – hur ser branschen och marknaden ut år 2020

“Real-world targeting” med vilken du kan öka dina AdWords-bud för vissa användare baserat på var de befinner sig i butiken eller om de befinner sig i närheten av din butik/verksamhet. Med andra ord får kunden möjlighet att prioritera annonserna som visas i till exempel mobilerna som tillhör människorna som tar bussen precis utanför kundens butik. Det kommer fungera för att alla kommer att ha tillgång till internet var dem än befinner sig.