Resultify är med i egenskap av utbildare när Almi och Google spänner musklerna och lanserar Digitalakademin i Malmö den 11 november.

Digitalakademin utbildning

Webben som ett verktyg för fler och bättre affärer

Genom mätning och optimering, förståelse av kommunikationsekosystemet online och insikt i vad som för dagen är best practice, hoppas Jenna kunna hjälpa företagare att bättre förstå hur landet ligger och hur de ska komma igång med sin digitala marknadsföring.

Målet är att deltagarna ska få en helhetsbild om de olika digitala kanalerna, och vilka som kan vara viktiga för just deras verksamhet. Och givetvis att de ska få kännbar effekt av sina ansträngningar inom digital marknadsföring, säger Jenna.

Jenna Öhrnberg

Jenna Öhrnberg – Resultify

Jenna Öhrnberg – Från Google till Resultify

Jenna är specialist inom digital marknadsföring. Hon är strukturerad, professionell, driven och pedagogisk. Född i Helsingfors och har bott i New York, Beijing, Chongqing (världens största stad som ingen har hört om!) och nu i Köpenhamn. Kollegorna prisar hennes tålamod, professionalism och förmåga att tänka utanför boxen. I augusti började hon på Resultify efter en period som intern utbildare på Google.

Glöm inte anmäla dig till Digitalakademins kickoff

Onsdagen den 11 november kl 17 på St. Gertruds blir det kickoff för Digitalakademin här i Malmö. Kom och hör hur du kan utveckla ditt företag online.

Anmälan gör du här!