Lyssna på intervjun med Claes Magnusson & vår egen Ehsan Noroozi som snackar digitala trendspaningar och varför vi ska se upp för nioåringar.

Claes gästade Friday Inspiration Lunch

Under  fredagens lunch inspirerades vi av Claes Magnusson. Entreprenör, visionär och grundare till bland annat Sveriges Yrkeshögskola, N3P, MacMeckarna, Bambuser AB och AcadeMedia AB. Hans LinkedIn-profil säger oss att hans främsta styrkor är just entreprenörskap, apputveckling och digital media på mobila enheter. Själv beskriver han sig med “I’m just a soul whose intentions are good.” på sin Twitter.

Det har blivit några bolag under åren och det har gått bra för de också!

Sedan urminnes tider (läs 2012) har Resultify välsignat sig själva, sin personal och sina vänner med inspirerande interaktion kl. 12-13 på fredagar. Oftast i form av tal, diskussioner eller mindre presentationer som med fördel bearbetas intellektuellt över en munsbit mat. Inspirationen flödar och vi får nya perspektiv på saker som vi gärna bollar med vänner och kollegor vid första bästa tillfälle.

Claes-magnusson-2-1

Fler än Claes kommer hem till Resultify

Cleas var visserligen hedersgäst och höll i taktpinnen denna specifika fredag, men inom den digitala bubblan här i Sverige är han ju faktiskt lite av en stjärna och ett affischnamn. Således drog just denna fredags inspirationslunch en ganska stor publik. Bland gästerna hittade vi andra stjärnor såsom David Klein -Ilector utbildning, it-strategen Martin Lundell och inte minst Gustav Jonsson från Collaborativo. På vår Facebook har vi lagt upp ett par bilder från lunchen, kika gärna på dessa och glöm inte att gilla oss när du ändå är där! Varför inte passa på att tipsa någon marknadsförare du känner om oss, våra fredagsluncher och Sveriges (för branschen) bästa Facebook-sida?!

Claes Magnusson